2 Followers
23 Following
fodboldtrojerkob

Fodboldtrøjer 2016/17 butik, Køb billige fodboldtrøjer online

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Premier League forventes brugt 1 mia £ i sommeren markedet

Hvis jeg spørger dig den stærkeste liga i dag, tror jeg, at alle har et andet svar. Men hvis jeg spørger dig om hvilke League er den rigeste liga, jeg tror, der er kun et svar, der er Premier League. Fra udgifter transfer markedet kan vi se dette punkt. Selvfølgelig, hvis du har din egen favorit hold, kan du købe Billige Fodboldtrøjer at udtrykke din støtte.

Det forlyder, at Paul Pogba vil slutte Old Trafford med transfersum på 112 millioner pounds. Hvilket ikke alene gør ham blive den dyreste spiller i historien, det er også en skelsættende begivenhed for Premier League, fordi denne sommer transfersum Premier League vil overstige 600 millioner pounds. fodboldtrøjer børn online-salg.

Overførslen vinduet lukkes en måned senere, forudsagde The Sun, at denne sommer Premier League transfer investering vil være for første gang oversteg 1 milliard pounds.

den højeste investering på transfermarkedet er Liverpool, de tilbragte i alt 63,2 millioner pounds. Den anden er Chelsea, de tilbragte i alt 62 millioner pounds. I øjeblikket Manchester United brugte 60 millioner pounds, selvfølgelig, når Pogba transfer er afsluttet, vil Red Devils blive den højeste investering klub i sommerens transfer markedet.