2 Followers
23 Following
fodboldtrojerkob

Fodboldtrøjer 2016/17 butik, Køb billige fodboldtrøjer online

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Manchester City officielle annonceret underskrivelsen Gabriel Jesus

Manchester City officielle hjemmeside annonceret, at holdet har underskrevet den brasilianske stjerne Gabriel Jesus. Men før december 2016 Jesus stadig vil forblive i Palmeiras. Han vil officielt flytter til Manchester City i januar 2017. Manchester By Billige Fodboldtrøjer online-salg.

Jesus er også meget glad for at være i stand til at slutte sig til Manchester city: "Manchester City er en af ​​de bedste klubber i verden, er jeg meget glad for at være i stand til at deltage Manchester City Der er en masse meget talentfulde spillere i Manchester City.. Guardiola er en meget god træner. jeg vil lære meget her. "Hvis du er fans af Manchester City, kan du købe en Manchester City fodboldtrøjer til den kommende nye sæson.

Jesus er en af ​​de mest talentfulde strejkende i Brasilien. Siden denne sommer, mange klub herunder Manchester United, Real Madrid og Barcelona begge er meget interesseret i ham. Men han til sidst valgte Guardiola Manchester City.

Om transfersummen Jesu gjorde Manchester Citys officielle hjemmeside ikke afsløre. Men ifølge Sky Sports rapporterer, at Jesu transfersummen er 27 millioner pounds.